00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (3)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (8)

Japonsko. Po přistání v Tokiu přihlíží Tyson Mayr přípravě speciální várky místního chilli koření „shimichi“, načež ho vyzkouší na nic netušící veřejnosti. Setkává se s mužem, který znovu objevil starodávnou tokijskou historii chilli papriček a připravuje se na konečnou zastávku své rozžhavené pouti po Tokiu – smrtící mísu ramen s pořádnou dávkou pasty z papriček habanero.

01:30 02:00

Dolce Vita (5)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (6)

Linecké třené banánky v čokoládě. Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám ukážou recept na linecké cukroví. Andrea Bezděková v on-line rozhovoru prozradí, jak se váže korsáž pro ženicha, Lucie Brzobohatá nám poví, co je to technika makramé, a Kateřina Guske v dalším díle kreativní dílny předvede jak, z filcu vyrobit levandulovou kytičku.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (16)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Chef Lignac po francouzsku (2)

Midi-Pyrénées. V kraji Midi-Pyrénées ochutnává Cyril tradiční jehněčí s bílými fazolemi, pečené holuby a pomáhá uvařit aligot z brambor a sýra pro 40 lidí. Na tržišti také zkouší výrobu tradičních sladkých kuželů gâteau á la broche.

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Čas na Te. Be. (6)

Linecké třené banánky v čokoládě. Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám ukážou recept na linecké cukroví. Andrea Bezděková v on-line rozhovoru prozradí, jak se váže korsáž pro ženicha, Lucie Brzobohatá nám poví, co je to technika makramé, a Kateřina Guske v dalším díle kreativní dílny předvede jak, z filcu vyrobit levandulovou kytičku.

07:30 08:00

Dolce Vita (5)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (3)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Hoď to na gril! (6)

Steak z kotlety. Steak z kotlety na bylinkách, salsa z pečeného česneku, cherry rajčátek, pažitky s grilovanými brambůrky a chřestem a Gril tip: Japonské nudle Yakisoba

09:30 10:00

Prostě Nigella (5)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

10:00 10:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (8)

Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

10:30 11:00

Pizzaři z Parmy (8)

Konečně nastává čas, kdy mohou kluci zazářit. Je čas ukázat se na Mistrovství světa v pizze v Parmě!

11:00 11:30

Rybáři z Iberie (9)

Arrai txiki je baskický pojem označující malé ryby, loví se u města Hondarribia. Lov měkkýšů u města Aveiro, zvaného také portugalské Benátky. Mnohoštětinatí červi v píscích Cambadosu. Jigging na tresky.

11:30 12:00

Sladká Adie (12)

Cookies sandwiche se zmrzlinou. Kombinaci horké ovocné omáčky s ledovou smetanovou zmrzlinou a domácími křupavými sušenkami odolá jen málokdo. Připravte si podle našeho receptu cookies sandwiche z pohankové mouky plněné zmrzlinou. To celé zalité horkou omáčkou z lesního ovoce. Recept: https://imnam.cz/videorecept-cookies-sandwiche-se-zmrzlinou

12:00 13:00

Indická kuchyně s Parveenou (10)

Míchaná vejce a chai?. Parveen připravuje kořeněná míchaná vejce a kořeněný čaj — chai, rychlé brambory se špenátem — saag aloo a domácí naany. Také navštíví kavárnu Parsi v bývalé motocyklové garáži v Bombaji.

13:00 13:30

Kylie Kwong: Moje Čína (3)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

13:30 14:00

Lovec chilli (8)

Japonsko. Po přistání v Tokiu přihlíží Tyson Mayr přípravě speciální várky místního chilli koření „shimichi“, načež ho vyzkouší na nic netušící veřejnosti. Setkává se s mužem, který znovu objevil starodávnou tokijskou historii chilli papriček a připravuje se na konečnou zastávku své rozžhavené pouti po Tokiu – smrtící mísu ramen s pořádnou dávkou pasty z papriček habanero.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (7)

Dalamánky s brambory a podmáslím. Terezou Bebarovou a Pepou Maršálkem si upečeme dalamánky, na rozhovor se připojí klavírista Marek Ztracený a další Marek, tentokrát ale Chorvat, ukáže jak grilovat krevety.

15:30 16:00

Chlap za plotnou (16)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

16:00 17:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (3)

Thajsko: Pláže a hory. Si a Dave cestují na pláže lemované palmami na jihu a do hor porostlých džunglí na severu, aby zjistili, jak thajská multikulturní historie vytvořila bohatou a rozmanitou kuchyni s vlivy z celého světa.

17:30 18:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Nejdražší výletní loď světa (1)

Pohled do zákulisí života na palubě nejluxusnější výletní lodi světa – Seven Seas Explorer.

19:00 20:00

Jóga – Energie života (4)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

V Májině kuchyni (15)

Lekce vaření. Maya zkouší recepty na zítřejší školu vaření. Začíná tím, jak uvařit pošírované vejce. Připravuje křepelky, ale jiným způsobem, než jak to dělá obvykle k nim čerstvý salát Coleslaw. Dalším jídlem jsou pečená kachní prsa se sečuánským pepřem a borůvkovou omáčkou, holoubata se sušenými houbami a nakonec burgery z kachního masa.

21:00 21:30

Moje Dubaj (2)

Pojeďte s námi na luxusní výlet do Dubaje.

21:30 22:00

Pečeme s Marthou (8)

Naučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.

22:00 22:30

Holky v kuchyni (1)

Herečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.

22:30 23:00

Nebesky dobré (11)

Pořad, který ocení všichni příznivci sladkého.

23:00 23:30

V mysli kuchaře (14)

Ideální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.

23:30 00:30

Indická kuchyně s Parveenou (10)

Míchaná vejce a chai?. Parveen připravuje kořeněná míchaná vejce a kořeněný čaj — chai, rychlé brambory se špenátem — saag aloo a domácí naany. Také navštíví kavárnu Parsi v bývalé motocyklové garáži v Bombaji.

00:30 01:00

Hoď to na gril! (6)

Steak z kotlety. Steak z kotlety na bylinkách, salsa z pečeného česneku, cherry rajčátek, pažitky s grilovanými brambůrky a chřestem a Gril tip: Japonské nudle Yakisoba

01:00 01:30

Prostě Nigella (5)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

01:30 02:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (7)

Dalamánky s brambory a podmáslím. Terezou Bebarovou a Pepou Maršálkem si upečeme dalamánky, na rozhovor se připojí klavírista Marek Ztracený a další Marek, tentokrát ale Chorvat, ukáže jak grilovat krevety.

03:30 04:00

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (8)

Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

04:00 04:30

Pizzaři z Parmy (8)

Konečně nastává čas, kdy mohou kluci zazářit. Je čas ukázat se na Mistrovství světa v pizze v Parmě!

04:30 05:00

Rybáři z Iberie (9)

Arrai txiki je baskický pojem označující malé ryby, loví se u města Hondarribia. Lov měkkýšů u města Aveiro, zvaného také portugalské Benátky. Mnohoštětinatí červi v píscích Cambadosu. Jigging na tresky.

Kultura a televize