SAUCISSE, UNE TRADITION HACHÉE MENUE ?
- 22. 4. 2024, 2:08
Cervelas, Morteau ou Montbéliard, saucisse de Toulouse, Figatelli, diot de Savoie, knack... La saucisse est l'un des fleurons du patrimoine gastronomique français, plébiscitée par 80 % des consommateurs. Pourtant, rares sont les bouchers-charcutiers qui fabriquent eux-memes leurs produits. Enquete sur une filiére oú l'on trouve le meilleur comme le pire. Réalisation: Élodie Bonnes (France, 2021) (52 min)
Hlavní zprávy
Zbytky kokainu na WC našla ochranka Pekarové. Podezřelý je šéf její kanceláře
Ochranka předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové nalezla loni v lednu na pánských toaletách papírek se zbytky kokainu. Všichni poslanci sice dnes tvrdí,... celý článek
Začalo to dárkem pro dceru. Dnes mají dva tátové úspěšnou značku
S výrobou skateboardů Štěpán Malý pohořel a dostal se až do bankrotu. Na radu manželky vytvořil ze zbytků dřeva prolézačku pro malou dceru. A tím se začal psát... celý článek
Nekonečné porady, kupa papírování. Sabotážní manuál CIA připomíná korporát
Ony tipy a triky zní jako návod na sabotáž práce nejen v korporátu. Manuál vydaný v roce 1944 Úřadem pro strategické služby, z něhož po válce vzejde CIA, měl... celý článek