Jedna rodina (78)

12. 5. 2024, 18:55

Seriál ČR (2024)
skryté titulky

Režie:
Hrají: T. Kostková, T. Jeřábek, F. Blažek, B. Kohoutová, Z. Vejvodová, P. Pagáčová, V. Matějovský, I. Chmela, E. Holubová, P. Čtvrtníček, K. Ryška, A. Bendová, P. Zedníček, M. Vladyka, V. Navrátil, L. Borhyová

Mráček. Komediální seriál ČR (2024). Téměř každého čeká pořádné překvapení. Někdo ho přijme s humorem, jiný zůstane v šoku a další se bude na nové životní výzvy hodně těšit. Ještě větší rodina, ještě více lásky.

Petra sice prodala dům a je téměř vystěhovaná, jenže jí stále nepřišly peníze. A ona potřebuje nutně a okamžitě doplatit nový byt. Na pozemku gymnázia stojí nová jurta a Perry si veřejně přisvojí nápad na její vybudování, který nejprve striktně odmítla. Mikeš s Norikou se chystají na několik natáčecích dní v USA, ale Norika zřejmě Filipovi neřekla celou pravdu. Karel, Klára a děti přivítají nového člena rodiny jménem Matylda. Olga se brzy vrátí z Bratislavy a Vilém zjišťuje, co na něj s Beátou společně ušily. Bude se chtít Olze pomstít? Mrak se dozví pohlaví svého dítěte. Na recepci kliniky se objeví přitažlivá, ale nesnesitelně protivná žena jménem Darja a s ní přichází obrovské překvapení, především pro Medarda. A nepůjde o jediné překvapení, které na něj čeká. Další má připravené Alice, do níž se zamiloval. A je to překvapení opravdu šokující.

Odvysílané díly

Kultura a televize