Indická kuchyně s Parveenou (6)

20. 5. 2024, 20:00

Pálivé jehněčí kotletky. Parveen používá koření k tomu, aby dala indický ráz pečenému kuřeti s bramborami, a podělí se o své recepty na marinované jehněčí kotlety a garam masalu. Navštíví také rodinný podnik v Džajpuru jménem Sweet Caterers, který se věnuje výrobě cukroví a přípravě svatebních hostin.

Indická kuchyně je slavná po celém světě zejména díky nezaměnitelné vůni koření. V novém pořadu se s Parveen Ašraf naučíte, jak si ji autentická jídla s tisíciletou historií připravit doma a čím mít zásobenou spíž. Dívejte se s námi a uvidíte, jak je indická kuchyně jednoduchá a zároveň bohatá. Budete moci porovnat, jak se vaří v ulicích indických měst i jak připravují indické pokrmy ve vytříbených restauracích v Londýně. A samozřejmě poznáte, jak to vypadá v kuchyni u Parveen doma.

Další díly

Odvysílané díly

Kultura a televize