Ordinace v růžové zahradě 2 (162)

29. 5. 2024, 12:20

Seriál (2010)
skryté titulky, stereo vysílání, širokoúhlé

Režie:
Hrají: J. Šťastný, P. Štěpánek, D. Morávková, M. Bahúl, P. Rychlý, T. Kostková, M. Písařík, R. Fiala, P. Batěk, M. Plánková, V. Zavřel, V. Jeníková

Hodnocení

Pořad nemá žádné hodnocení.

Jen co budeš volná. Seriál (2010). Vladimír dá Zdeně jasně najevo, že nechce být jenom tím druhým. Zdena se musí rozhodnout.

Nová trauma ambulance nemá pacienty. Pak dojde ke rvačce fotbalových fanoušků a rázem je plno. Nejvíc se angažuje primář Frynta, až je na pokraji vyčerpání. Mezitím se Zdena sbližuje s Vladimírem. Líbají se, on ale odmítne pokračovat. Chce ženu, která bude jen jeho, ne takovou, o kterou se bude muset dělit. Zdena má dilema. Dalibor je pořád v práci, chlad mezi nimi sílí. Hledá záminku u Marty a ona vzpomíná na svého muže - workholika. Marta ji ale nepodpoří. Zdena se nicméně rozhodne s Daliborem promluvit a rozejít se s ním. Jenže nachází Dalibora vyčerpaného - málem zkolaboval a nyní potřebuje klid. Magda s Čestmírem se domnívají, že se Jakub po incidentu s jejím mužem se svou dívkou rozešel. Věnují mu čtrnáctidenní pobyt v Londýně. Eva ale za Jakubem přijde - ví, že ho její muž napadl. Sbalila si kufry a stěhuje se definitivně za Jakubem do garsonky. Oskar je nešťastný, Martina odložila návrat, nemá hotové zkoušky. Je protivný i na Moniku a Míšu. Obě se ho tedy snaží rozveselit. Jindřich se vrací z hor s Vendulkou. Zhrzený. Nic nebylo, protože mu nestačily síly. Ani na sport, natož na lásku. Rozhodne se s tím něco udělat. Nové příběhy oblíbených hrdinů populárního seriálu TV Nova.

Další díly

Odvysílané díly

Kultura a televize