Ordinace v růžové zahradě 2 (164)

31. 5. 2024, 12:25

Seriál (2010)
skryté titulky, stereo vysílání, širokoúhlé

Režie:
Hrají: J. Šťastný, D. Morávková, M. Bahúl, K. Janáčková, R. Fiala, T. Kostková, M. Písařík, J. Smutná, V. Zavřel, V. Jeníková

Hodnocení

Pořad nemá žádné hodnocení.

Docela slušnej podraz. Seriál (2010). Robert provede operaci načerno. Nachytá ho Petr Hanák, ale Robert ho šikovně přitlačí ke zdi.

Zdena odmítá Dalibora, přestože se jí zastane při střetu s hejtmanem Kárským. Ten požaduje primářovu výpověď. Monika našla režiséra Šerého a přesvědčí Dalibora, aby ho nechal převézt z LDN do Kamenice na operaci výdutě tepny. René přivezl modelku Renatu, aby jí Monika provedla liposukci nohou. Monika odmítne, jenže operaci načerno provede Robert. Je přistižen Petrem Hanákem a hrozí mu, že ho práskne a dostane vyhazov. Robert ale pozve do hradeckého kasina Kristýnu, a tak paradoxně Hanáka zastaví, protože by informace primáři vypadala jako msta za Robertovo koketování s jeho ženou. Jindřich se pokouší zvýšit kondičku, což skončí zlomením malíčku, když mu na nohu spadne činka. Na Vendulku víc zabere vycházka s Alžbětkou v kočárku - už málem dojde k polibku, jenže kurýr přiváží rotoped a vyruší je. Další příběhy oblíbených hrdinů populárního seriálu TV Nova.

Další díly

Odvysílané díly

Kultura a televize