Tak chutná Itálie (8)
- 5. 1. 2025, 16:30
Lecce. V Lecce zkouší Nisha Katona klobásky zvané „salsiccia salentina“ a ručně vyráběné chleby pečené z místních surovin.
Šéfkuchařka Nisha Katona se v roli průvodkyně vydává na výpravu po méně známých regionech Itálie, aby ukázala jedinečná a lahodná jídla, která jdou nad rámec jednoduché pizzy a těstovin. Základními ingrediencemi tohoto pořadu jsou historie, regionální architektura, dechberoucí krajina a vynikající jídlo, se kterým se Nisha seznamuje po cestě. Nisha cestuje na jedinečná a nedotčená místa a vaří s místními kuchaři a představuje nám italskou kuchyni neotřelým a vzrušujícím způsobem. Pořad Tak chutná Itálie je pastvou pro oči i pro žaludek a inspiruje k vyzkoušení pravých nefalšovaných italských receptů.
Další díly
- 5. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 6. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (7)
- 10. 1. 2025, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (8)
- 13. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (8)
- 17. 1. 2025, 23:00 Tak chutná Itálie (9)
- 19. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (9)
Odvysílané díly
- 29. 11. 2024, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
- 25. 11. 2024, 11:00 Tak chutná Itálie (7)
Hlavní zprávy
VIDEO: Ukrajinci ukázali, jak ze suchojů shazují francouzské chytré bomby
Nasazení klouzavých bomb není výlučně ruskou taktikou, používá je i ukrajinské letectvo. Na staré letouny Su-25 montuje francouzské chytré pumy a ve čtvrtek se... celý článek
Janko, ty masový vrahu! Příběh největšího sadisty mezi fotbalisty
Nemecká. Vesnice na Slovensku neblaze proslulá masakrem. 4. ledna 1945, tedy přesně před 80 lety, zde začalo osmidenní krveprolití. V rozžhavené peci zemřelo... celý článek
Brazílie chce vrátit zpět letní čas. Zimní dělá problémy s počasím
Brazílie uvažuje o návratu k letnímu času. Zrušila ho před pěti lety, ale v současnosti se ukazuje, že se jí možná přece jenom vyplatí. A to kvůli klimatické... celý článek