Hoď to na gril! (5)

7. 6. 2024, 17:10

Květová špička a šťouchané batáty. Zauzená květová špička s petrželovou salsou s pórkem a karamelizovanou šalotkou, zauzené šťouchané batáty s creme fraiche a Gril tip: Cali Style Picanha s avokádem a chimichurri

Objevte kouzlo a možnosti grilování ze skvělých farmářských surovin! V čele hlavního Grill Hubu budou dva gastro velmistři. Prvním z nich je šéfkuchař ze světových TOP restaurací jako Burj Al Arab v Dubaji nebo Fig & Olive na Manhattanu David Valíček. Druhý gastro velmistr, který stane v čele hlavního Grill Hubu patří mezi deset nejlepších kuchařů světa. Ano, čtete dobře. Emeritní kapitán Národního týmu kuchařů a šéfkuchař z mnoha pražských restaurací jako Zlatá Praha nebo restaurace v Obecním domě Jan Horký vykouzlí na grilu doslova umělecká díla.

Odvysílané díly

Kultura a televize