Zábavný pořad. Opakování 8.5./ČT1 a 9.5./ČT1. Ondřej Slanina s Tomášem Poppem se tentokrát věnují netradiční přípravě mořských ryb.
Dát si k obědu rybu, už dávno neznamená pouze lososa, kapra nebo filé. Běžně k dostání jsou dnes u nás i vynikající mořské ryby. Tuňák, mořský vlk nebo pražma – přesně tyto tři mořské krasavce se rozhodli připravit naši kuchaři Ondřej Slanina s Tomášem Poppem. Začneme tartarem z čerstvého tuňáka a k němu netradičně připravíme salátek z čočky beluga. Podávat budeme s opečenou francouzskou bagetkou. Hned poté se vrhneme na přípravu mořského vlka a k němu si uvaříme vynikající chřestovou tarhoňu, kterou když si zkusíte sami doma uvařit, jistě ji zařadíte do svého jídelníčku natrvalo. Třetím receptem bude pražma plněná bylinkami se zadělávaným pórkem.