SUCCULENT !
- 26. 4. 2024, 10:28
Le hareng Au mois de novembre, quand les jours se font courts et que le ciel s'assombrit, le Nord maritime s'égaye autour de braseros oú grillent les harengs. Un poisson délicieux inscrit dans la culture locale. Au menu du jour: de délicieux nems á la boulonnaise garnis de hareng saur. Présentation: Marie Montuir (26 min)
Hlavní zprávy
V Pardubicích se srazil nákladní vlak a rychlík, jsou dva mrtví a řada zraněných
V Pardubicích u nově vybudované zastávky v centru města se před půlnocí čelně srazil noční rychlík s nákladním vlakem. Podle prvních informací zemřeli dva... celý článek
Čech, na kterého zapomněli. S Brity se v Normandii vylodil i poručík Kubišta
Vždy se říkalo, že jedinými českými vojáky, kteří se zúčastnili invaze do Normandie, byli letci. Není to pravda. Když nad invazní pláž Sword přiletěl německý... celý článek
Green Deal změníme při grilování, říká Dostálová. Angličtinu má i třikrát týdně
Změn v Green Dealu bude možné dosáhnout při takzvaném grilování eurokomisařů, které musejí absolvovat před nástupem do úřadu. „V ten moment, pokud tedy chtějí... celý článek