Saveur fine, production locale, prix abordable: la truite est le quatriéme poisson le plus consommé en France. Dans le pays, des piscicultures alimentent la filiére, dont la réussite cache une face sombre. Heureusement, cet élevage intensif n'empeche pas la peche á la truite dans les belles riviéres françaises. Réalisation: Clément Champiat (France, 2021) (50 min)
- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
© 1998–2024 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., IČ: 45313351.