Zoo (203)

28. 5. 2024, 20:15

Seriál ČR (2023)
skryté titulky, stereo vysílání, High Definition

Režie:
Hrají: M. Pecháčková, Š. Bilina, E. Burešová, T. Klus, M. Němec, B. Černá, L. Černá, Š. Benoni, R. Urban, D. Nesvačilová

Podrazák a parazit. Rodinný seriál ČR (2023). Julie je nerozhodná. Hruška se potká s utajenou příbuznou. Viky je naštvaná na Ester a ostrá na Petra. Dominika s Charliem se fatálně zmýlí. Tes a Izy naštvou Marka. (65 min)

Sid je svědkem toho, jak Julie nekompromisně odpálkuje Suchého, ten je sice zklamaný, ale zřejmě se jen tak nevzdá. Dokonce přiměje Julii k polibku, ale ta si záhy uvědomí, co udělala a pošle Suchého pryč. Suchý se pak prořekne před Sid, když na Julii čeká, aby vše urovnal, Julie se ale v práci neobjeví. Sid o ni má velký strach, hlavně jestli neutekla bez rozloučení a v zoo neskončila, vysvětlení je ale o poznání jednodušší. Haďák má vyřizování kolem nečekaného dědického řízení, na které je pozvaný Hruška, čímž vyjde na světlo zajímavá skutečnost. Haďák přebírá za Hrušku plnou moc a vydává se k notáři. Tam narazí na svoji nepoznanou tetu, dceru doktora Hrušky, což vede nakonec k setkání otce a utajené dcery, která Haďáka zaskočí svým návrhem. Kodym s kapelou rozjíždí za Haďákovými zády akci, u které je přistihne Anežka a je pěkně rozzuřená. Když si Kodym prohlíží výsledek své „konspirace“, zaujme ho na videu jedna ryba, vypadá to, že byla napadena nějakým parazitem. Nakonec to potvrdí i Anežka s Tamarou, čímž se Kodym trochu vykoupí, protože jeho všímavost zabrání mnohem větším škodám. Viky s Filipem se chystají zařídit pokojíček pro juniora. Viky je kvůli příhodě se sirupem na kašel pořád hodně naštvaná, a tím pádem i dost ostrá na Petra. Petr sebe i Ester neúspěšně obhajuje, Viky je neoblomná, nehledě na stále rostoucí nevraživost mezi ní a Ester. Do sporu se nakonec vloží i Danuše a Petra s Viky přiměje k dohodě a smíru. Franta Kolman má problémy se zády, ale chce být statečný. Filip ho od toho risku zrazuje a rozhodne se mu pomoct s jeho prací. Jenže to nejde tak hladce, jak si oba asi představovali, zvlášť když se Kolman snaží Filipovy dobrosrdečnosti zneužít. Filip na ni pak doplatí a Kolmana bude stát velké úsilí, aby si ho usmířil. Dominika s Charliem si neví rady, asi je zradil poskok, Lišková se jim trochu vysmívá. A tak si Dominika s Charliem chtějí posvítit na poskoka, ale trochu se v tom blamují. Napadnou nesprávného člověka a Charlie to musí vyžehlit. Nakonec je poskok pěkně překvapí dodáním závažných důkazů. V lize spravedlivých nepanuje úplná shoda, jak se získaným materiálem naložit dál. Izy a Tes řeší, co s Markem, když mu nevychází nový bar. Vypadá to, že se bude ucházet o místo šéfkuchaře v hotelu, ale s tím se Tes nehodlá smířit. Angažuje Marka do nového lákavého projektu. A když se pro něj Marek nadchne, odhalí mu jejich původní záměr, což ale Marka spíš naštve.

Další díly

Odvysílané díly

Kultura a televize