ČR (2018). Stará masna v Kroměříži aj napriek svojmu názvu pôsobí na prvý pohľad priateľsky a útulne. Jej prevádzkar, rocker a motorkár telom i dušou, prevádzkuje rock'n'roll ale aj v kuchyni. A niektoré potraviny už mu div netancujú v chladničke. Rázny zásah šéfovej ale rýchlo situáciu napraví a čoskoro sa ukáže, že prevádzkar je do podniku zapálený a naozaj sa snaží. Koniec koncov, má ešte jednu krčmu, ktorá mu už pekne funguje. Pomôže mastne radikálna zmena menu - vyčiarknutie smažáku v žemli a návod na skvelé burgery? A naučí sa prevádzkar správne si spočítať cenu jedál, aby vyšiel s peniazmi a zároveň to bolo pre zákazníkov tak akurát? (57 min)
- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
© 1998–2024 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., IČ: 45313351.