Zoo (205)

5. 6. 2024, 23:10

Seriál ČR (2023)
skryté titulky, stereo vysílání, High Definition

Režie:
Hrají: M. Pecháčková, Š. Bilina, E. Burešová, T. Klus, D. Gránský, D. Nesvačilová, S. Milfajtová, Š. Benoni, M. Němec, J. Kopečný

Proč to nejde bez právníků? Rodinný seriál ČR (2023). Haďák má starost o dědu. Kristýna Alberta ignoruje, Tamara žárlí. V zoo se objeví nebezpečná bakterie. Viky se dostane do právního sporu. Dominika přebírá vládu nad firmami. (65 min)

Haďák je rozčarovaný z kroků, které Dita podniká. Je zjevné, že má nějaké postranní úmysly. Všem je jasné, že jí jde o majetek, který má Hruška zdědit po její matce. Takže se nabízí, aby se Hruška dědictví vzdal a měl klid. S tím Haďák zprvu moc nesouhlasí. Navíc má o dědu starost, tím spíš, když se Hruška uprostřed dne uprostřed zoo ztratí. Dita tlačí na pilu, aby dosáhla svého a zbavila Hrušku svéprávnosti. Haďák chce jít cestou smíru. Albert zve Tamaru na rande, Brázda ho zpochybňuje a vrací zpátky do hry situaci s Kristýnou. Kristýna se s Albertem vůbec bavit nechce, nebo spíš chce zachovat neutrální ráz konverzace. Tamara je spolu vidí a nabyde mylného dojmu, že se Albert o Kristýnu stále nějak pokouší, a dá Albertovi najevo, že za těchto podmínek není ochotná s ním navazovat vztah. Albert přemýšlí, jak situaci vyřešit a ukončit své trápení. V zoo se objeví náhlá střevní epidemie, začne u Richarda Smoly. Ani Anežka neví, z čeho to je. Jenže se brzy projeví i u zvířat a obavy začnou mít i Smolovi kolegové, mezi nimi i Filip. Je potřeba důkladný průzkum, kde všude se nebezpečná bakterie vyskytla. Což obnáší i sběr vzorků a jejich odeslání do laboratoře. Nakonec Alena zjistí, jak se Smola nakazil. Jírů se musí omluvit Svobodovi, protože z jídla to není. Viky volá právník ohledně její nové kolekce, později za ní dokonce přijde domů a seznamuje ji se záležitostí okopírovaného motivu na jejím oblečení, Viky si není ničeho vědoma. Pomáhá jí Petr a jí to zaimponuje. Ester Petrova angažovanost ve prospěch Viky samozřejmě vadí. Na návštěvu přijede Josefína. Dominika bude po Kamilově zatčení přebírat vládu nad rodinnými firmami a napravovat škody, které Kamil napáchal. Mimo jiné i pronájem baru Markovi. Alespoň si to myslí. Pak se do věci začne vkládat Ovčíková. Vypadá to, že rodinný podnik přebere nakonec ona a nikdo s tím nic moc nenadělá. S tím se Dominika odmítá smířit, ale plán, jak to zvrátit, zatím nemá.

Další díly

Odvysílané díly

Kultura a televize