HAPPINESS IS ON THE PLATE - (3)
- 23. 11. 2024, 23:50
A tasty series blending travel, cooking, nature and civic sense, following the daily work of five "green" chefs fighting for eco-friendly cooking in France, China, California, Benin and Tasmania. To preserve the environment, to give preference to local products and to indulge our taste buds with healthy foods, is the creed of these new chefs from five continents. 5 places, 5 biotopes, 5 chefs or 'food entrepreneurs': Arnaud Daguin in the Basque country, Dai Jiangjun in the Zhejiang Chinese mountains, Luke Burgess in Tasmania, David Kinch in California and Godfrey Nzamujo in Benin. Serving the future on their plates, and happiness as a side dish.
Další díly
- 23. 11. 2024, 22:55 HAPPINESS IS ON THE PLATE - (1)
- 24. 11. 2024, 22:55 HAPPINESS IS ON THE PLATE - (4)
Hlavní zprávy
Naředit kouř, pomalu sešlápnout plyn. Jak se švindluje při kontrolách emisí
Kontrolou emisí automobilů projdou tisíce čoudících vraků. A to brzy skončí. Roky o tom všichni vědí, ale důkazy chyběly: při kontrolách emisí vozidel se... celý článek
Zemědělce straší brazilské hovězí, blíží se jednodušší dovoz z jižní Ameriky
Kvůli protestům francouzských a belgických zemědělců se dohoda mezi Evropskou unií a jihoamerickým sdružením volného obchodu Mercosurem možná odloží. Nejspíš... celý článek
Ukrajina se může uchýlit k jaderným zbraním do několika měsíců, míní vědci
Ukrajina by mohla vyvinout základní verze jaderných bomb do několika měsíců, pokud by USA pod vedením nově zvoleného prezidenta Donalda Trumpa stáhly veškerou... celý článek