Tak chutná Itálie (9)
- 17. 1. 2025, 23:00
Syrakusy. V italských Syrakusách zkouší Nisha Katona „tonno al agrodolce“, což je sladkokyselý tuňák. Odváží se i na místní specialitu — mořské ježky na bruschettě.
Šéfkuchařka Nisha Katona se v roli průvodkyně vydává na výpravu po méně známých regionech Itálie, aby ukázala jedinečná a lahodná jídla, která jdou nad rámec jednoduché pizzy a těstovin. Základními ingrediencemi tohoto pořadu jsou historie, regionální architektura, dechberoucí krajina a vynikající jídlo, se kterým se Nisha seznamuje po cestě. Nisha cestuje na jedinečná a nedotčená místa a vaří s místními kuchaři a představuje nám italskou kuchyni neotřelým a vzrušujícím způsobem. Pořad Tak chutná Itálie je pastvou pro oči i pro žaludek a inspiruje k vyzkoušení pravých nefalšovaných italských receptů.
Další díly
- 6. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (7)
- 10. 1. 2025, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (8)
- 13. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (8)
- 19. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (9)
- 19. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (9)
- 20. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (9)
Odvysílané díly
- 5. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (8)
- 5. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 29. 11. 2024, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
Hlavní zprávy
Pět opor v cestě za bronzem: historický úkaz, útočná zbraň i bezchybná zeď
Vybírat nejlepší z bronzových juniorů není jednoduchý úkol. Čeští mladíci se prezentovali především skvělým týmovým výkonem, který korunovali třetí medailí na... celý článek
Nezletilá dívka utrpěla ve Znojmě střelné zranění, je v kritickém stavu
Nezletilá dívka utrpěla o víkendu ve Znojmě střelné zranění. Záchranka ji přepravila do nemocnice v kritickém stavu. Okolnosti incidentu, který se stal na... celý článek
Dobyli jsme východoukrajinské Kurachove, ohlásila Moskva. Ukrajinci mlčí
Ruské ministerstvo obrany oznámilo dobytí východoukrajinského města Kurachove, které se nachází v Doněcké oblasti. Informovala o tom agentura TASS, zatímco... celý článek