Tak chutná Itálie (9)
- 20. 1. 2025, 11:00
Syrakusy. V italských Syrakusách zkouší Nisha Katona „tonno al agrodolce“, což je sladkokyselý tuňák. Odváží se i na místní specialitu — mořské ježky na bruschettě.
Šéfkuchařka Nisha Katona se v roli průvodkyně vydává na výpravu po méně známých regionech Itálie, aby ukázala jedinečná a lahodná jídla, která jdou nad rámec jednoduché pizzy a těstovin. Základními ingrediencemi tohoto pořadu jsou historie, regionální architektura, dechberoucí krajina a vynikající jídlo, se kterým se Nisha seznamuje po cestě. Nisha cestuje na jedinečná a nedotčená místa a vaří s místními kuchaři a představuje nám italskou kuchyni neotřelým a vzrušujícím způsobem. Pořad Tak chutná Itálie je pastvou pro oči i pro žaludek a inspiruje k vyzkoušení pravých nefalšovaných italských receptů.
Další díly
- 10. 1. 2025, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 12. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (8)
- 13. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (8)
- 17. 1. 2025, 23:00 Tak chutná Itálie (9)
- 19. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (9)
- 19. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (9)
Odvysílané díly
- 6. 1. 2025, 11:00 Tak chutná Itálie (7)
- 5. 1. 2025, 16:30 Tak chutná Itálie (8)
- 5. 1. 2025, 4:30 Tak chutná Itálie (8)
- 29. 11. 2024, 23:00 Tak chutná Itálie (8)
Hlavní zprávy
Trump promluvil o 5 procentech HDP v NATO a obsazení průplavu či Grónska
Zvolený americký prezident Donald Trump dal dnes najevo, že chce, aby členské země NATO prudce zvýšily své výdaje na obranu a dávaly na ni pět procent HDP.... celý článek
Začalo bourání domů, které překážejí stavbě D35. Azbestové střechy odstraní ručně
Silničáři začali s demolicí pěti domů ve Všestarech na Královéhradecku, které překážejí stavbě dálnice D35 z Hradce Králové na Liberec. Autostráda vesnici... celý článek
Dva autobusy se srazily na ledovce. Záchranáři rozvezli zraněné do nemocnic
U Buštěhradu na Kladensku se kvůli ledovce srazily dva autobusy. Cestovalo v nich přes 40 lidí, tři převezli záchranáři s lehčím zraněním do nemocnic. celý článek