A tasty series blending travel, cooking, nature and civic sense, following the daily work of five "green" chefs fighting for eco-friendly cooking in France, China, California, Benin and Tasmania. To preserve the environment, to give preference to local products and to indulge our taste buds with healthy foods, is the creed of these new chefs from five continents. 5 places, 5 biotopes, 5 chefs or 'food entrepreneurs': Arnaud Daguin in the Basque country, Dai Jiangjun in the Zhejiang Chinese mountains, Luke Burgess in Tasmania, David Kinch in California and Godfrey Nzamujo in Benin. Serving the future on their plates, and happiness as a side dish.
- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
© 1998–2024 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., IČ: 45313351.