HAPPINESS IS ON THE PLATE - (3)
- 15. 3. 2025, 0:40
A tasty series blending travel, cooking, nature and civic sense, following the daily work of five "green" chefs fighting for eco-friendly cooking in France, China, California, Benin and Tasmania. To preserve the environment, to give preference to local products and to indulge our taste buds with healthy foods, is the creed of these new chefs from five continents. 5 places, 5 biotopes, 5 chefs or 'food entrepreneurs': Arnaud Daguin in the Basque country, Dai Jiangjun in the Zhejiang Chinese mountains, Luke Burgess in Tasmania, David Kinch in California and Godfrey Nzamujo in Benin. Serving the future on their plates, and happiness as a side dish.
Odvysílané díly
- 29. 3. 2025, 0:45
HAPPINESS IS ON THE PLATE - (1)
- 22. 3. 2025, 0:45
HAPPINESS IS ON THE PLATE - (4)
- 8. 3. 2025, 0:45
HAPPINESS IS ON THE PLATE - (1)
Hlavní zprávy
Velký přehled odměn a platů v Motole: Ludvík vydělal za 25 let přes 60 milionů
Bývalý ředitel pražské Fakultní nemocnice v Motole Miloslav Ludvík si za 25 let, kdy stál v jejím čele, vydělal přes 60 milionů korun. Jeho někdejší provozně... celý článek
Z děcáku k úspěchu ve fitness. V životě musíte hrát i s hroznými kartami, říká
Neviditelní. To mohou být samoživitelé, senioři, nezaměstnaní 55+, nízkopříjmové rodiny nebo třeba ti, kteří vyrůstali v dětském domově. Mezi posledně... celý článek
Když nemáte práci, nikam neletíte. Američtí dopravci redukují počty spojů
Americké aerolinky zažívají turbulentní časy. Po období silného růstu aktuálně čelí výzvám v podobě rostoucí inflace, ekonomické nejistoty a poklesu poptávky... celý článek