Pravá Itálie s Riccardem (2)
- 5. 4. 2025, 21:30
Aromi II. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
Riccardo Lucque svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16 letech, od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano, v Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do Spojených států, konkrétně do New Yorku do restaurace Il Bucco, která byla v době Riccardova působení vyhlášena nejlepší novou restaurací na Manhattanu, v roce 2002 pak zakotvil v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel italskou restauraci Aromi, jako svůj první vlastní projekt vůbec, následovala La Finestra in Cucina a bistro La Bottega, dohromady má po Praze osm úspěšných a populárních podniků s autentickými italskými pokrmy. Show nabídne divákům exkluzivní pohled do zákulisí Riccardových italských restaurací a bistroték. Uvidíte, jaký je v nich každodenní ruch a představí vám jejich šéfkuchaře i jejich týmy a nejoblíbenější pokrmy a recepty. Se svými zaměstnanci i dodavateli má Riccardo výjimečné vztahy, přátelské a pevné pouto zaručuje spolehlivost a vždy jen ty nejkvalitnější pravé italské suroviny a je to také jeden z důvodů, proč je Riccardo tak úspěšný.
Další díly
- 31. 3. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (1)
- 6. 4. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (2)
- 7. 4. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (2)
- 7. 4. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (2)
- 12. 4. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (3)
- 13. 4. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (3)
- 14. 4. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (3)
Odvysílané díly
- 31. 3. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (1)
- 30. 3. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (1)
- 29. 3. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (1)
- 24. 3. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (9)
- 24. 3. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (9)
- 23. 3. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (9)
- 22. 3. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (9)
- 17. 3. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (8)
- 17. 3. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (8)
- 16. 3. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (8)
- 15. 3. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (8)
- 10. 3. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (7)
- 10. 3. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (7)
- 9. 3. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (7)
- 8. 3. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (7)
- 3. 3. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (6)
- 3. 3. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (6)
- 2. 3. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (6)
- 1. 3. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (6)
- 24. 2. 2025, 13:30
Pravá Itálie s Riccardem (5)
- 24. 2. 2025, 1:00
Pravá Itálie s Riccardem (5)
- 23. 2. 2025, 9:30
Pravá Itálie s Riccardem (5)
- 22. 2. 2025, 21:30
Pravá Itálie s Riccardem (5)
Hlavní zprávy
Čím menší balení, tím vyšší cena. Skryté zdražování potravin pokračuje
Čokoláda, cukrovinky, káva, chipsy. Mnoho těchto výrobků si nově Češi koupí dráž. Nejen kvůli inflaci nebo cenové politice prodejců, ale zejména kvůli... celý článek
Rozvoj solárů nad českými sady a vinicemi brzdí čekání na dotace a pokyny
Solární panely nad sady a vinicemi zatím příliš nerostou. Před rokem odhadoval distributor solárních panelů Raylyst, že pokud se stihne schválit legislativa,... celý článek
Znechutil Hitlera. Pak doma běhal i proti klokanům. Jak se Owens stal legendou
Dnes uplyne 45 let ode dne, kdy opustil tento svět. Přesto jeho životní pouť zůstává jedním z nejvíce fascinujících příběhů, jaké kdy sport napsal. „Jakmile se... celý článek