Mistrovské pečení - Austrálie IV (3)
- 6. 4. 2025, 21:00
Zábava (2019)
Sušenky (66 min)
Na základě zaslouženě populárního anglického seriálu byla natočena australská verze, ve které se dvanáct zanícených cukrářů snaží plnit nelehké úkoly. Před očima se jim totiž rýsuje vize, že by mohli soutěž vyhrát a získat titul Nejlepší australský cukrář amatér. Zápolení trvá deset týdnů a soutěžící, jejichž každý pohyb bedlivě pozoruje porota, čeká celkem třicet výzev. Trouby jsou neustále zahřáté a soupeření je čím dál tím vyhrocenější, ale soutěžící si odhodlaně uvazují zástěry a staví se na svá místa v dobře známém stanu, ve kterém Mistrovské pečení tradičně probíhá, postaveného tentokrát v australské krajině. Pestrý a odhodlaný tým amatérských cukrářů bude muset vzít do hrsti všechen svůj um, všechnu svoji kreativitu, aby se soutěžními dny probojovali až na konec pořadu, kde jednoho z nich čeká kýžený titul "Nejlepší australský cukrář amatér".
Další díly
- 30. 3. 2025, 21:15
Mistrovské pečení - Austrálie IV (1)
- 5. 4. 2025, 6:50
Mistrovské pečení - Austrálie IV (1)
- 5. 4. 2025, 14:20
Mistrovské pečení - Austrálie IV (1)
- 5. 4. 2025, 21:00
Mistrovské pečení - Austrálie IV (2)
- 6. 4. 2025, 6:50
Mistrovské pečení - Austrálie IV (2)
- 6. 4. 2025, 14:20
Mistrovské pečení - Austrálie IV (2)
Hlavní zprávy
Velký přehled odměn a platů v Motole: Ludvík vydělal za 25 let přes 60 milionů
Bývalý ředitel pražské Fakultní nemocnice v Motole Miloslav Ludvík si za 25 let, kdy stál v jejím čele, vydělal přes 60 milionů korun. Jeho někdejší provozně... celý článek
Z děcáku k úspěchu ve fitness. V životě musíte hrát i s hroznými kartami, říká
Neviditelní. To mohou být samoživitelé, senioři, nezaměstnaní 55+, nízkopříjmové rodiny nebo třeba ti, kteří vyrůstali v dětském domově. Mezi posledně... celý článek
Když nemáte práci, nikam neletíte. Američtí dopravci redukují počty spojů
Americké aerolinky zažívají turbulentní časy. Po období silného růstu aktuálně čelí výzvám v podobě rostoucí inflace, ekonomické nejistoty a poklesu poptávky... celý článek