SAUCISSE, UNE TRADITION HACHÉE MENUE ?
- 22. 4. 2024, 2:08
Cervelas, Morteau ou Montbéliard, saucisse de Toulouse, Figatelli, diot de Savoie, knack... La saucisse est l'un des fleurons du patrimoine gastronomique français, plébiscitée par 80 % des consommateurs. Pourtant, rares sont les bouchers-charcutiers qui fabriquent eux-memes leurs produits. Enquete sur une filiére oú l'on trouve le meilleur comme le pire. Réalisation: Élodie Bonnes (France, 2021) (52 min)
Hlavní zprávy
Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce
Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na svoje zdroje to uvedl slovenský Denník N. Podle serveru... celý článek
Svazu vyšel „fígl“ za 200 milionů. Dotaci si může nechat, i když na MS vydělá
Českému svazu ledního hokeje vyšla jednoduchá „finta“, díky které získal 200 milionů korun jako dotaci z veřejných peněz na hokejový šampionát. A co víc:... celý článek
Z jahod je luxusní zboží, kvůli mrazu prudce zdražily
Kilogram českých jahod až za 250 korun. A pokud si je člověk nasbírá na poli sám, zaplatí i 100 Kč za kilogram. Taková je cenová realita posledních dnů, kdy... celý článek