CASSOULET : LA FAIM DES HARICOTS ?
- 22. 4. 2024, 3:02
Mets du Sud-Ouest qui a conquis la France entiére, le cassoulet est le deuxiéme plat préparé le plus consommé dans l'Hexagone. Productions haut de gamme de Castelnaudary défendues par sa confrérie, produits industriels bourrés d'additifs, vertus nutritives du haricot lingot... Retour sur les secrets d'un patrimoine culinaire régional jamais démodé. Réalisation: Lisa Delahais (France, 2021) (51 min)
Hlavní zprávy
Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká
Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se nejčastěji projevuje těžkým zápalem plic. Původcem je bakterie... celý článek
Díky životnímu pojištění můžete ušetřit na daních. Na co máte nárok
Daňové zvýhodnění příspěvků na životní pojištění doznalo změn. Zatímco ještě za rok 2023 bylo možné si od základu daně odečíst maximálně částku 24 000 korun,... celý článek
Nadávat za volantem může být terapie. Jak říkáte ostatním na silnici vy?
Nadáváte za volantem? A jaké nadávky používáte? A nadáváte přímo konkrétnímu člověku nebo spíše jen tak do vzduchu? Nejste v tom sami. Jedno správně zvolené... celý článek