Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

iDNES.cz / TV program


16. 7. 17. 7. 18. 7. 19. 7. 20. 7. 21. 7. 22. 7.

Erin Burnett OutFront

00:00

Sunday, July 15, 2018. She’s smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the...

Inside Africa

00:30

Rodrigues Octopus Fishing. Meet the fearless women of Rodrigues Island who are preserving the art...

Marketplace Africa

01:00

Tiny Pest, Big Problem: South Africa’s Citrus Challenge; Tertius Carstens. South Africa’s citrus...

World Sport

01:15

(15 min)

The Challenge: Everest

01:30

The Challenge: Everest Part 3. It’s summit day but an unexpected storm leaves climbers lost on the...

Quest’s World of Wonder

02:00

Washington, D.C. From swamp to city, we explore Washington’s power, the good and the bad, with the...

Living Golf

02:30

Open Championship, The/Women’s British Open Preview. We speak to 2014 Open champion Rory McIlroy...

African Voices

03:00

International Stages. A Rwandan dancer gets worldwide buzz for her choreography; a 12-year-old...

The Circuit

03:30

The British Grand Prix. We speak to British drivers Lewis Hamilton and David Coulthard and meet...

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

Quest’s World of Wonder

03:30

Washington, D.C. From swamp to city, we explore Washington’s power, the good and the bad, with the...

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Talk

02:00

(30 min)

Inside Africa

02:30

(30 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom

04:00

(30 min)

World Sport

04:30

(30 min)

Marketplace Africa

00:00

(15 min)

World Sport

00:15

(15 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

00:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

Fareed Zakaria GPS

01:00

July 21, 2018 (60 min)

Amanpour

02:00

(30 min)

African Voices

02:30

(30 min)

Erin Burnett OutFront

03:00

(30 min)

Inside Africa

03:30

(30 min)

CNN Newsroom

04:00

(30 min)

World Sport

04:30

(30 min)




CNN Newsroom

05:00

(60 min)

CNN Newsroom

06:00

Trump/Putin Summit Coverage (180 min)

CNN Newsroom

05:00

(210 min)

African Voices

08:30

International Stages. A Rwandan dancer gets worldwide buzz for her choreography; a 12-year-old...

CNN Newsroom

05:00

(210 min)

Destination India 3

08:30

(30 min)

CNN Newsroom

05:00

(210 min)

Going Green

08:30

(30 min)

CNN Newsroom

05:00

(210 min)

Inside Africa

08:30

(30 min)

African Voices

05:00

(30 min)

Vital Signs with Dr. Sanjay Gupta

05:30

Reaching Nepal’s Unreachable. Journey to Nepal to meet a doctor bringing medical care to those who...

CNN Newsroom

06:00

(30 min)

Tokyo: Two Sides

06:30

(30 min)

CNN Newsroom

07:00

(30 min)

Erin Burnett OutFront

07:30

(30 min)

CNN Newsroom

08:00

(120 min)

Amanpour

05:00

(30 min)

Supercharged

05:30

New York. The all-electric motorsport reaches its climax in New York. Nicki Shields meets the...

CNN Newsroom

06:00

(15 min)

Marketplace Africa

06:15

(15 min)

Winning Post

06:30

Royal Ascot. Behind the scenes in the build up to Royal Ascot. Witness some of the finest action on...

CNN Newsroom

07:00

(30 min)

Erin Burnett OutFront

07:30

(30 min)

CNN Newsroom

08:00

(120 min)

New Day

09:00

(240 min)

Amanpour

09:00

(30 min)

The Circuit

09:30

The British Grand Prix. We speak to British drivers Lewis Hamilton and David Coulthard and meet...

New Day

10:00

(60 min)

CNN Talk

11:00

(30 min)

World Sport

11:30

(30 min)

Amanpour

09:00

(30 min)

Quest’s World of Wonder

09:30

Washington, D.C. From swamp to city, we explore Washington’s power, the good and the bad, with the...

New Day

10:00

(60 min)

CNN Talk

11:00

(30 min)

World Sport

11:30

(30 min)

Amanpour

09:00

(30 min)

The Challenge: Everest

09:30

The Challenge: Everest Part 3. It’s summit day but an unexpected storm leaves climbers lost on the...

New Day

10:00

(60 min)

CNN Talk

11:00

(30 min)

World Sport

11:30

(30 min)

Amanpour

09:00

(30 min)

African Voices

09:30

(30 min)

New Day

10:00

(60 min)

CNN Talk

11:00

(30 min)

World Sport

11:30

(30 min)

Amanpour

10:00

(30 min)

CNN Talk

10:30

(30 min)

CNN Newsroom

11:00

(30 min)

Supercharged

11:30

New York. The all-electric motorsport reaches its climax in New York. Nicki Shields meets the...

Tokyo: Two Sides

10:00

(30 min)

Inside Africa

10:30

(30 min)

CNN Newsroom

11:00

(30 min)

Vital Signs with Dr. Sanjay Gupta

11:30

Reaching Nepal’s Unreachable. Journey to Nepal to meet a doctor bringing medical care to those who...

CNN Newsroom

13:00

Monday, July 16, 2018 9AM. The latest news and information from around the world. (60 min)

CNN Newsroom

14:00

Monday, July 16, 2018 10AM. The latest news and information from around the world. (60 min)

At This Hour with Kate Bolduan

15:00

Monday, July 16, 2018. Kate Bolduan with the most interesting news stories of the day. (60 min)

News Stream (with World Sport)

12:00

(60 min)

CNNMoney

13:00

(60 min)

International Desk (with World Sport)

14:00

(60 min)

Connect the World with Becky Anderson

15:00

(60 min)

News Stream (with World Sport)

12:00

(60 min)

CNNMoney

13:00

(60 min)

International Desk (with World Sport)

14:00

(60 min)

Connect the World with Becky Anderson

15:00

(60 min)

News Stream (with World Sport)

12:00

(60 min)

CNNMoney

13:00

(60 min)

International Desk (with World Sport)

14:00

(60 min)

Connect the World with Becky Anderson

15:00

(60 min)

News Stream (with World Sport)

12:00

(60 min)

CNNMoney

13:00

(60 min)

International Desk (with World Sport)

14:00

(60 min)

International Desk

15:00

(15 min)

Marketplace Africa

15:15

(15 min)

CNN Talk

15:30

(30 min)

Erin Burnett OutFront

12:00

(30 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

12:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

Smerconish

13:00

(60 min)

CNN Newsroom

14:00

(30 min)

African Voices

14:30

(30 min)

CNN Newsroom

15:00

(15 min)

Marketplace Africa

15:15

(15 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

15:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

Inside Politics

12:00

(60 min)

State of the Union with Jake Tapper

13:00

(60 min)

Fareed Zakaria GPS

14:00

July 21, 2018 (60 min)

Connect the World with Becky Anderson

15:00

(60 min)

Inside Politics

16:00

Monday, July 16, 2018. John King features the top political stories, sourced by the best reporters....

Wolf

17:00

(60 min)

Amanpour

18:00

(60 min)

CNN Newsroom

19:00

Monday, July 16, 2018 3PM. The latest news and information from around the world. (60 min)

Quest Express

16:00

(30 min)

The Circuit

16:30

The British Grand Prix. We speak to British drivers Lewis Hamilton and David Coulthard and meet...

Wolf

17:00

(60 min)

Amanpour

18:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

18:30

(30 min)

Hala Gorani Tonight

19:00

(60 min)

Quest Express

16:00

(30 min)

Quest’s World of Wonder

16:30

Washington, D.C. From swamp to city, we explore Washington’s power, the good and the bad, with the...

Wolf

17:00

(60 min)

Amanpour

18:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

18:30

(30 min)

Hala Gorani Tonight

19:00

(60 min)

Quest Express

16:00

(30 min)

The Circuit

16:30

The British Grand Prix. We speak to British drivers Lewis Hamilton and David Coulthard and meet...

Wolf

17:00

(60 min)

Amanpour

18:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

18:30

(30 min)

Hala Gorani Tonight

19:00

(60 min)

Quest Express

16:00

(30 min)

Inside Africa

16:30

(30 min)

Wolf

17:00

(60 min)

Amanpour

18:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

18:30

(30 min)

Hala Gorani Tonight

19:00

(60 min)

World Sport

16:00

(30 min)

Winning Post

16:30

Royal Ascot. Behind the scenes in the build up to Royal Ascot. Witness some of the finest action on...

CNN Newsroom

17:00

(30 min)

Inside Africa

17:30

(30 min)

CNN Newsroom

18:00

(30 min)

Vital Signs with Dr. Sanjay Gupta

18:30

Reaching Nepal’s Unreachable. Journey to Nepal to meet a doctor bringing medical care to those who...

African Voices

19:00

(30 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

19:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

World Sport

16:00

(30 min)

Tokyo: Two Sides

16:30

(30 min)

Reliable Sources

17:00

(60 min)

African Voices

18:00

(30 min)

Supercharged

18:30

New York. The all-electric motorsport reaches its climax in New York. Nicki Shields meets the...

Fareed Zakaria GPS

19:00

July 21, 2018 (60 min)

The Lead with Jake Tapper

20:00

Monday, July 16, 2018. Jake Tapper covers all the day’s top stories around the country and the...

Amanpour

21:00

(30 min)

World Sport

21:30

(30 min)

CNN Today (with World Sport)

22:00

(120 min)

Quest Means Business

20:00

(60 min)

Amanpour

21:00

(30 min)

World Sport

21:30

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

22:00

(30 min)

CNN Today (with World Sport)

22:30

(90 min)

Quest Means Business

20:00

(60 min)

Amanpour

21:00

(30 min)

World Sport

21:30

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

22:00

(30 min)

CNN Today (with World Sport)

22:30

(90 min)

Quest Means Business

20:00

(60 min)

Amanpour

21:00

(30 min)

World Sport

21:30

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

22:00

(30 min)

CNN Today (with World Sport)

22:30

(90 min)

Quest Means Business

20:00

(60 min)

Amanpour

21:00

(30 min)

World Sport

21:30

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

22:00

(30 min)

CNN Talk

22:30

(30 min)

CNN Newsroom

23:00

(30 min)

World Sport

23:30

(30 min)

Inside the Middle East

20:00

Film. For the first time ever, four Middle Eastern movies will compete for the prestigious Palme...

Amanpour

20:30

(30 min)

World Sport

21:00

(30 min)

Tokyo: Two Sides

21:30

(30 min)

Erin Burnett OutFront

22:00

(30 min)

African Voices

22:30

(30 min)

The Axe Files

23:00

Saturday, July 21, 2018 7PM. David Axelrod, the founder and director of the University of Chicago...

CNN Newsroom

20:00

(30 min)

World Sport

20:30

(30 min)

CNN Today

21:00

(30 min)

Winning Post

21:30

Royal Ascot. Behind the scenes in the build up to Royal Ascot. Witness some of the finest action on...

CNN Today (with World Sport)

22:00

(120 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

Quest’s World of Wonder

03:30

Washington, D.C. From swamp to city, we explore Washington’s power, the good and the bad, with the...

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Tonight with Don Lemon

02:00

(60 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

Anderson Cooper 360

00:00

(60 min)

Cuomo Prime Time

01:00

(60 min)

CNN Talk

02:00

(30 min)

Inside Africa

02:30

(30 min)

Amanpour

03:00

(30 min)

State of America with Kate Bolduan

03:30

(30 min)

CNN Newsroom

04:00

(30 min)

World Sport

04:30

(30 min)

Marketplace Africa

00:00

(15 min)

World Sport

00:15

(15 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

00:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

Fareed Zakaria GPS

01:00

July 21, 2018 (60 min)

Amanpour

02:00

(30 min)

African Voices

02:30

(30 min)

Erin Burnett OutFront

03:00

(30 min)

Inside Africa

03:30

(30 min)

CNN Newsroom

04:00

(30 min)

World Sport

04:30

(30 min)

Erin Burnett OutFront

00:00

(30 min)

Inside Africa

00:30

(30 min)

Marketplace Africa

01:00

(15 min)

World Sport

01:15

(15 min)

Amanpour

01:30

(30 min)

Fareed Zakaria GPS

02:00

July 21, 2018 (60 min)

African Voices

03:00

(30 min)

CNN Equestrian: Global Champions Tour

03:30

Monaco, Paris, Chantilly. Three amazing stops for the July events of the Global Champions Tour and...

CNN Newsroom (with World Sport)

04:00

(60 min)

TV program na celý týden: ČT1, ČT2, Nova, Prima, Nova Cinema, Nova 2, Nova Action, Nova Gold, Prima Cool, Prima Love, Prima ZOOM, Barrandov

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2018 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.