05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Chef Lignac po francouzsku (12)

Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.

07:30 08:00

Dolce Vita (10)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (4)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Kylie Kwong: Moje Čína (6)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

09:30 10:00

Lovec chilli (2)

Malajsie. V malajsijská epizodě Tyson poznává pikantní sambal masterclass od místní kulinářské legendy šéfkuchaře Ismaila, zvyšíme žár, aby se připravili na děsivou malajsijskou pizzu „911“ a pokusil se neudusit nejnebezpečnějším nudlovým jídlem v zemi v poslední ohnivé výzvě.

10:00 10:30

Chlap za plotnou (10)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

10:30 11:00

Billovo jídlo (2)

Osmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.

11:00 11:30

Pěstujeme s láskou (3)

Dischem. Dnes Frances navštíví zahradu v centru Johannesburgu. Dozvíme se k čemu je dobrý šťovík, jak udělat závěsnou bylinkovou stěnu z látkového botníku a pak Frances s Johannou připraví lahodné zeleninové těstoviny.

11:30 12:00

Lukovo spokojídlo (6)

Těstoviny s hráškem. Ahoj, jsem Luke Grunshaw týpek z Británie. Miluju vinylové desky, staré dodávky a fenomenální jídlo. Pojďte si udělat v bříšku jako v pokojíčku.

12:00 13:00

Nejlepší strava na světě (1)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

13:00 13:30

Lorraine Pascale vás naučí vařit (1)

Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.

13:30 14:00

Pravá Itálie s Riccardem (5)

La Finestra. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (55)

Laskonky s borůvkovým krémem a tymiánem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala svíčkařka Veronika Vacková a módní návrhářka Martina Bok řekne, jak pečovat o pleť.

15:30 16:00

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala (5)

Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.

16:00 17:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (1)

Hongkong. Si a Dave jsou v Hong Kongu, kde objevují tajemství wok chi v jednom z městských pouličních stánků s jídlem a vaří s místní babičkou v její malé kuchyni.

17:30 18:00

Dolce Vita (11)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Jamieho revoluce ve stravování (3)

Populární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!

19:00 20:00

Jóga – Energie života (5)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

Indická kuchyně s Parveenou (4)

Mrkvová halwa. Parveen představí recept na lahodný dezert, který vyzařuje dekadenci, shovívavost a oslavu, to vše ze skromné mrkve - gajar ka halwa. Uvidíte také, jak snadno lze vyrobit domácí sýr. Druhým receptem od Parveen bude cizrnová masala se špenátem. Tématem tohoto dílu je ale hlavně oslava svátku Diwali která zahrnuje spoustu sladkostí.

21:00 21:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

21:30 22:00

Prostě Nigella (5)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

22:00 22:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (1)

Piknik sběračů třešní. Je sezóna třešní a Annabel se vydává do sadu s mladými přáteli, aby naplnili košíky ovocem. Je to náročná práce, a tak Annabel pro tuto příležitost připraví piknik včetně svého oblíbeného koláče se slaninou a vajíčkem. Na večer je naplánováno grilování u jezera a třešně se objeví i v Annabelině verzi tradičního tiramisu.

22:30 23:00

Pizzaři z Parmy (2)

První zastávkou je nádherný jihozápad Anglie, kde se dozvědí více o sýru a klobáse.

23:00 23:30

Rybáři z Iberie (3)

Rybolov s Ramonem Montenegrem na baskickém pobřeží. Placka pomořanská v ústí řeky Miňo. Lov mořanů zlatých s Walterem Tanerem. Profesionální lov mořských úhořů na dlouhou šňůru.

23:30 00:30

Nejlepší strava na světě (1)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (6)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (2)

Malajsie. V malajsijská epizodě Tyson poznává pikantní sambal masterclass od místní kulinářské legendy šéfkuchaře Ismaila, zvyšíme žár, aby se připravili na děsivou malajsijskou pizzu „911“ a pokusil se neudusit nejnebezpečnějším nudlovým jídlem v zemi v poslední ohnivé výzvě.

01:30 02:00

Dolce Vita (11)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (55)

Laskonky s borůvkovým krémem a tymiánem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala svíčkařka Veronika Vacková a módní návrhářka Martina Bok řekne, jak pečovat o pleť.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (10)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (2)

Thajsko: Bangkok a centrální pláně. Si a Dave jsou v Bangkoku a na centrálních pláních, odkud pochází velká část thajské kuchyně, kterou známe. Zde zjistí, proč je Bangkok hlavním městem pouličního jídla na světě a pomáhají připravovat školní večeře.

Kultura a televize