00:30 01:00

Lorraine Pascale vás naučí vařit (2)

Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.

01:00 01:30

Pravá Itálie s Riccardem (6)

Gastronomica. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.

01:30 02:00

Dolce Vita (5)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Chef Lignac po francouzsku (14)

Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.

03:30 04:00

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala (6)

Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.

04:00 05:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (4)

Japonsko – Tokio. Japonská kuchyně je u Vlasatých motorkářů nejoblíbenější kuchyní všech dob a nyní naplňují celoživotní ambice navštívit tuto neuvěřitelnou zemi.

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Chef Lignac po francouzsku (14)

Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.

07:30 08:00

Dolce Vita (5)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (11)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Kylie Kwong: Moje Čína (7)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

09:30 10:00

Lovec chilli (3)

Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.

10:00 10:30

Chlap za plotnou (11)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

10:30 11:00

Billovo jídlo (3)

Osmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.

11:00 11:30

Pěstujeme s láskou (4)

Siyakana. Frances navštěvuje městskou zahradu v Siyakaně, ve vnitřním městě Johannesburgu. Setkává se s Irene a Muofhe, které zřídili venkovní kuchyň, aby připravily tradiční jídlo "kunandi."

11:30 12:00

Lukovo spokojídlo (7)

Lukovo smažené kuře. Máte rádi kuřecí kousky z fast-foodů? V tom případě si rozhodně připravte domácí voňavou variantu s bylinkami podle našeho receptu a uvidíte, jak je příprava snadná. Připravíte jídlo rozhodně zdravější než na ulici! Recept: https://imnam.cz/lukovo-smazene-kure

12:00 13:00

Nejlepší strava na světě (2)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

13:00 13:30

Lorraine Pascale vás naučí vařit (2)

Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.

13:30 14:00

Pravá Itálie s Riccardem (6)

Gastronomica. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (60)

Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.

15:30 16:00

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala (6)

Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.

16:00 17:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (5)

Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.

17:30 18:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Jamieho revoluce ve stravování (4)

Populární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!

19:00 20:00

Jóga – Energie života (1)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

Indická kuchyně s Parveenou (5)

Tarka daal s čapátí. Parveen představí svůj oblíbený veganský recept - tarka daal, a také jednoduchý postup ??domácí výroby čapátí. Kuchařka Ratika předvede rodinnou verzi receptu ryba ala Amritsari. Parveen se podělí také o recept "keema aloo mattar" což je meté maso s hráškem a bramborami.

21:00 21:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

21:30 22:00

Prostě Nigella (6)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

22:00 22:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (2)

Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.

22:30 23:00

Pizzaři z Parmy (3)

Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.

23:00 23:30

Rybáři z Iberie (4)

Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.

23:30 00:30

Nejlepší strava na světě (2)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (7)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (3)

Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.

01:30 02:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (60)

Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (11)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (5)

Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.

Kultura a televize