- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
Gastronomica. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!
Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.
Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.
Japonsko – Tokio. Japonská kuchyně je u Vlasatých motorkářů nejoblíbenější kuchyní všech dob a nyní naplňují celoživotní ambice navštívit tuto neuvěřitelnou zemi.
Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.
Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!
Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.
Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.
Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.
Osmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.
Siyakana. Frances navštěvuje městskou zahradu v Siyakaně, ve vnitřním městě Johannesburgu. Setkává se s Irene a Muofhe, které zřídili venkovní kuchyň, aby připravily tradiční jídlo "kunandi."
Lukovo smažené kuře. Máte rádi kuřecí kousky z fast-foodů? V tom případě si rozhodně připravte domácí voňavou variantu s bylinkami podle našeho receptu a uvidíte, jak je příprava snadná. Připravíte jídlo rozhodně zdravější než na ulici! Recept: https://imnam.cz/lukovo-smazene-kure
The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.
Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
Gastronomica. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.
Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.
Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.
Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!
Populární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!
Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
Tarka daal s čapátí. Parveen představí svůj oblíbený veganský recept - tarka daal, a také jednoduchý postup ??domácí výroby čapátí. Kuchařka Ratika předvede rodinnou verzi receptu ryba ala Amritsari. Parveen se podělí také o recept "keema aloo mattar" což je meté maso s hráškem a bramborami.
Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.
Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.
Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.
Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.
Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.
The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.
Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.
Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.
Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!
Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.
Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.
Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.