00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (7)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (3)

Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.

01:30 02:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (60)

Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (11)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (5)

Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Čas na Te. Be. (60)

Olivové placky s cherry rajčaty, rozmarýnem a levandulí. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala koordinátorka svateb Monika Jílková.

07:30 08:00

Dolce Vita (6)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (1)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

09:30 10:00

Prostě Nigella (6)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

10:00 10:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (2)

Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.

10:30 11:00

Pizzaři z Parmy (3)

Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.

11:00 11:30

Rybáři z Iberie (4)

Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.

11:30 12:00

Barevný svět Lukáše Neckáře (62)

Smažená rýže s vejcem. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

12:00 13:00

Indická kuchyně s Parveenou (5)

Tarka daal s čapátí. Parveen představí svůj oblíbený veganský recept - tarka daal, a také jednoduchý postup ??domácí výroby čapátí. Kuchařka Ratika předvede rodinnou verzi receptu ryba ala Amritsari. Parveen se podělí také o recept "keema aloo mattar" což je meté maso s hráškem a bramborami.

13:00 13:30

Kylie Kwong: Moje Čína (7)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

13:30 14:00

Lovec chilli (3)

Indonésie. V indonéské moderátor Tyson Mayr objevuje pikantní tajemství hlavního města země, Jakarty. Ochutnává 34 místních sambalů, vymýšlí vlastní jedinečný výtvor a prohledává zadní uličky, aby našel Indomie Abang a chilli pokrm, který dělá skromným instantním nudlím vážně špatné jméno.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (61)

Zimní Pavlova s kávou a jogurtem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijaly: Dagmar Dudková, která nám poví něco o patchworku, a košíkářka Ivana Opluštilová.

15:30 16:00

Chlap za plotnou (11)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

16:00 17:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (5)

Japonsko – na jih do Kjóta. Motorkáři se vydají do srdce tradičního Japonska, aby objevili historické kořeny japonské kuchyně a později se vydají na úžasnou jízdu na kole, aby viděli horu Fuji.

17:30 18:00

Dolce Vita (7)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Nejlepší strava na světě (2)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

19:00 20:00

Jóga – Energie života (2)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

V Májině kuchyni (10)

Hostina s mořskými plody. Dnes má Maya schůzku s přáteli. Chce jim udělat hostinu z mořských plodů. Připravuje recepty které jí naučil její otec: slávky se strouhankou a parmezánem, polévku ze slávek, talíř s pražmou a bramborami, kraby na kokosovém kari, slavnou španělskou paellu a nakonec zmrzlinový dort se smetanou a brownies.

21:00 21:30

Brent Owens objevuje Mauricius (7)

Jiné jídlo z plodů moře. Brent se setkává s šéfkuchařem Nicolasem, vařícím speciality z mořských plodů, které si pak užívá na slunečné pláži. U nedalekého útesu si Brent půjčuje loďku s průhledným dnem, aby si mohl prohlédnout život pod hladinou.

21:30 22:00

Pečeme s Marthou (3)

Naučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.

22:00 22:30

Holky v kuchyni (2)

Herečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.

22:30 23:00

Nebesky dobré (1)

Pořad, který ocení všichni příznivci sladkého.

23:00 23:30

V mysli kuchaře (9)

Ideální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.

23:30 00:30

Indická kuchyně s Parveenou (5)

Tarka daal s čapátí. Parveen představí svůj oblíbený veganský recept - tarka daal, a také jednoduchý postup ??domácí výroby čapátí. Kuchařka Ratika předvede rodinnou verzi receptu ryba ala Amritsari. Parveen se podělí také o recept "keema aloo mattar" což je meté maso s hráškem a bramborami.

00:30 01:00

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

01:00 01:30

Prostě Nigella (6)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

01:30 02:00

Dolce Vita (7)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (61)

Zimní Pavlova s kávou a jogurtem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijaly: Dagmar Dudková, která nám poví něco o patchworku, a košíkářka Ivana Opluštilová.

03:30 04:00

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (2)

Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.

04:00 04:30

Pizzaři z Parmy (3)

Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.

04:30 05:00

Rybáři z Iberie (4)

Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.

Kultura a televize