00:30 01:00

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

01:00 01:30

Prostě Nigella (6)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

01:30 02:00

Dolce Vita (7)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (61)

Zimní Pavlova s kávou a jogurtem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijaly: Dagmar Dudková, která nám poví něco o patchworku, a košíkářka Ivana Opluštilová.

03:30 04:00

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (2)

Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.

04:00 04:30

Pizzaři z Parmy (3)

Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.

04:30 05:00

Rybáři z Iberie (4)

Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.

05:00 05:30

Lukovo spokojídlo (7)

Lukovo smažené kuře. Máte rádi kuřecí kousky z fast-foodů? V tom případě si rozhodně připravte domácí voňavou variantu s bylinkami podle našeho receptu a uvidíte, jak je příprava snadná. Připravíte jídlo rozhodně zdravější než na ulici! Recept: https://imnam.cz/lukovo-smazene-kure

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Čas na Te. Be. (61)

Zimní Pavlova s kávou a jogurtem. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijaly: Dagmar Dudková, která nám poví něco o patchworku, a košíkářka Ivana Opluštilová.

07:30 08:00

Dolce Vita (7)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (2)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Brent Owens objevuje Mauricius (7)

Jiné jídlo z plodů moře. Brent se setkává s šéfkuchařem Nicolasem, vařícím speciality z mořských plodů, které si pak užívá na slunečné pláži. U nedalekého útesu si Brent půjčuje loďku s průhledným dnem, aby si mohl prohlédnout život pod hladinou.

09:30 10:00

Pečeme s Marthou (3)

Naučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.

10:00 10:30

Holky v kuchyni (2)

Herečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.

10:30 11:00

Nebesky dobré (1)

Pořad, který ocení všichni příznivci sladkého.

11:00 11:30

V mysli kuchaře (9)

Ideální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.

11:30 12:00

Sladká Adie (7)

Domácí vanilkový puning. Připravte si lahodný domácí smetanový puding. Uvidíte, že s kupovaným se vůbec nemůže srovnávat! Budete ho mít hotový skoro za stejnou dobu jako ten z prášku. A nebojte se, na jeho přípravě není vůbec nic složitého. Recept: https://imnam.cz/domaci-vanilkovy-puding

12:00 13:00

V Májině kuchyni (10)

Hostina s mořskými plody. Dnes má Maya schůzku s přáteli. Chce jim udělat hostinu z mořských plodů. Připravuje recepty které jí naučil její otec: slávky se strouhankou a parmezánem, polévku ze slávek, talíř s pražmou a bramborami, kraby na kokosovém kari, slavnou španělskou paellu a nakonec zmrzlinový dort se smetanou a brownies.

13:00 13:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

13:30 14:00

Prostě Nigella (6)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (62)

Zelňáky z kyselého zelí se škvarkama. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: Daniela Nováková, která nám poví o kombuše, a výrobci her manželé Lucie a Jiří Koaškovi.

15:30 16:00

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (2)

Na trhu. Každou neděli ráno Annabel podniká půlhodinovou cestu ve svém žlutém náklaďáku na farmářský trh v Old Cromwell Town, aby se zásobila nejlepšími místními produkty. Její první zastávkou je vždy stánek jejího přítele řezníka, kterého dnes pozvala na večeři.

16:00 16:30

Pizzaři z Parmy (3)

Dodávka našich pizzařů konečně vyráží na otevřené silnice pevninské Evropy, kde jsou chlapci pohoštěni fantastickou gurmánskou prohlídkou San Sebastianu.

16:30 17:00

Rybáři z Iberie (4)

Rybaření na závratných útesech jižního Portugalska. Kladení pastí na chobotnice. Chytání mihulí starodávnou metodou z provizorních dřevěných můstků. Komerční lov olihní v Cudillero.

17:00 17:30

Lukovo spokojídlo (7)

Lukovo smažené kuře. Máte rádi kuřecí kousky z fast-foodů? V tom případě si rozhodně připravte domácí voňavou variantu s bylinkami podle našeho receptu a uvidíte, jak je příprava snadná. Připravíte jídlo rozhodně zdravější než na ulici! Recept: https://imnam.cz/lukovo-smazene-kure

17:30 18:00

Dolce Vita (8)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Indická kuchyně s Parveenou (5)

Tarka daal s čapátí. Parveen představí svůj oblíbený veganský recept - tarka daal, a také jednoduchý postup ??domácí výroby čapátí. Kuchařka Ratika předvede rodinnou verzi receptu ryba ala Amritsari. Parveen se podělí také o recept "keema aloo mattar" což je meté maso s hráškem a bramborami.

19:00 20:00

Jóga – Energie života (3)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

Blázen na cestách (1)

Opuštěný ostrov. Kdo by netoužil žít jen tak na zkoušku na pustém ostrově jako Robinson? No, vlastně to víme. Karl Pilkington si to opravdu nikdy nepřál. A to netuší, že tahle výzva, tentokrát možná nebude ta největší.

21:00 21:30

Francouzské dobrodružství Jamese Martina (2)

Languedoc. Šéfkuchař navštěvuje oblast Languedoc, která je známá svým vínem a vydatným, masitým cassouletem. Nejprve James připraví teplý salát z melounu, krevet a broskví a na konci dne pak uvaří salát ze steaků s omáčkou ze sýra s modrou plísní.

21:30 22:00

Škola vaření s Marthou Stewartovou (11)

Pořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.

22:00 22:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (5)

Jednoduché potěšení. Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

22:30 23:00

Tak chutná Itálie (1)

Lucca. Dnes nás Nisha Katona zavede od italského města Lucca, kde zjistí jak chutná místní cizrnová placka, vyzkouší polévku, kterou zde oslavují sklizeň oliv. A také ochutná „tordelli lucchesi“, tradiční místní recept podobný ravioli.

23:00 23:30

Moje Dubaj (9)

Pojeďte s námi na luxusní výlet do Dubaje.

23:30 00:30

V Májině kuchyni (10)

Hostina s mořskými plody. Dnes má Maya schůzku s přáteli. Chce jim udělat hostinu z mořských plodů. Připravuje recepty které jí naučil její otec: slávky se strouhankou a parmezánem, polévku ze slávek, talíř s pražmou a bramborami, kraby na kokosovém kari, slavnou španělskou paellu a nakonec zmrzlinový dort se smetanou a brownies.

00:30 01:00

Brent Owens objevuje Mauricius (7)

Jiné jídlo z plodů moře. Brent se setkává s šéfkuchařem Nicolasem, vařícím speciality z mořských plodů, které si pak užívá na slunečné pláži. U nedalekého útesu si Brent půjčuje loďku s průhledným dnem, aby si mohl prohlédnout život pod hladinou.

01:00 01:30

Pečeme s Marthou (3)

Naučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.

01:30 02:00

Dolce Vita (8)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (62)

Zelňáky z kyselého zelí se škvarkama. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: Daniela Nováková, která nám poví o kombuše, a výrobci her manželé Lucie a Jiří Koaškovi.

03:30 04:00

Holky v kuchyni (2)

Herečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.

04:00 04:30

Nebesky dobré (1)

Pořad, který ocení všichni příznivci sladkého.

04:30 05:00

V mysli kuchaře (9)

Ideální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.

Kultura a televize