00:30 01:00

Lorraine Pascale vás naučí vařit (3)

Profesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.

01:00 01:30

Pravá Itálie s Riccardem (7)

Bistroteca. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.

01:30 02:00

Dolce Vita (12)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Chef Lignac po francouzsku (16)

Bohatství půdy, rozmanitost produktů a regionální receptury. To na Francii přitahuje šéfkuchaře Cyrila Lignaca! Vydejte se s ním na cestu na jeho motorce se sajdkárou.

03:30 04:00

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala (7)

Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.

04:00 05:30

Vlasatí motorkáři - Asijské dobrodružství (1)

Hongkong. Si a Dave jsou v Hong Kongu, kde objevují tajemství wok chi v jednom z městských pouličních stánků s jídlem a vaří s místní babičkou v její malé kuchyni.

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Vlasatí motorkáři - Kuřecí hody (1)

Velká Británie. Vlasatí motorkáři hledají ty nejlepší recepty na světě na kuřecí maso a vejce.

07:30 08:00

Dolce Vita (12)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (7)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Kylie Kwong: Moje Čína (8)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

09:30 10:00

Lovec chilli (4)

Thajsko. Thajské dobrodružství lovce chilli Tysona Mayra začíná lekcí od celebrity „Eat List Star“ – šéfkuchaře Anuponga. Noří se do horečných hlubin thajské posedlosti chilli dává si sparring s jedním z nejuznávanějších bojovníků Muay Thai. Večer se vydává na tržiště za planoucím šílenstvím nejpálivějšího salátu Som Tum v Bangkoku.

10:00 10:30

Chlap za plotnou (12)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

10:30 11:00

Billovo jídlo (4)

Osmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.

11:00 11:30

Pěstujeme s láskou (5)

Pomerančová farma. Frances cestuje na pomerančovou farmu na předměstí Johannesburgu navštívit Centrum rozvoje dětí a mládeže. S Poppy pak diskutují o výhodách zahrady pro děti. Také se dozvíme, jak pěstovat cibuli v plastových lahvích.

11:30 12:00

Lukovo spokojídlo (8)

Slávky. Nikdy jste si netroufli připravit mořské mlže slávky, ale zároveň vás láká je ochutnat? Nebojte se experimentovat. S receptem od kuchaře Mňam TV Luka Grunshawa budete mít určitě úspěch. A třeba se slávky stanou pravidelnou součástí vašeho jídelníčku. Recept: https://imnam.cz/slavky

12:00 13:00

Nejlepší strava na světě (1)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

13:00 13:30

Dobroty Sofie Dahlové (3)

Bývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.

13:30 14:00

Pravá Itálie s Riccardem (7)

Bistroteca. Zkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (65)

Borůvkové muffiny s bílou čokoládou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: výrobce kuchyňských prkének Petr Šmíd a výrobkyně ručně pleteného a šitého zboží Michaela Rejchrtová.

15:30 16:00

Molekulární kuchyně Hestona Blumenthala (7)

Ne každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.

16:00 17:30

Chef Lignac po francouzsku (5)

Korsika. Místní obyvatelé jsou svérázní, jako jejich kuchyně. Cyril Lignac loví i ochutnává ježovky a mořské sasanky. Vydává se do hor za sýrem brocciu. Navštěvuje chov prasat živených žaludy a dozvídá se tajemství korsických uzenin. Na moři zkouší lov i vaření langust a přijímá pozvání na lov v korsických lesích.

17:30 18:00

Dolce Vita (1)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Jamieho revoluce ve stravování (5)

Populární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!

19:00 20:00

Jóga – Energie života (8)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

Indická kuchyně s Parveenou (6)

Pálivé jehněčí kotletky. Parveen používá koření k tomu, aby dala indický ráz pečenému kuřeti s bramborami, a podělí se o své recepty na marinované jehněčí kotlety a garam masalu. Navštíví také rodinný podnik v Džajpuru jménem Sweet Caterers, který se věnuje výrobě cukroví a přípravě svatebních hostin.

21:00 21:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

21:30 22:00

Prostě Nigella (1)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

22:00 22:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (9)

Jednoduché potěšení. Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

22:30 23:00

Pizzaři z Parmy (4)

Pizzaři opouštějí Baskicko a míří na sever do oblasti Bordeaux ve Francii. Poté, když dorazí do Agenu, nakrmí tým hladových hráčů rugby.

23:00 23:30

Rybáři z Iberie (5)

Mníkovci velcí na asturském pobřeží. Rekreační lov tuňáka křídlatého. Lov mihulí z kamenných stěn pesqueiras pomocí vrší. Tradiční rylov xávega u pláží Portugalska.

23:30 00:30

Nejlepší strava na světě (1)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (8)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (4)

Thajsko. Thajské dobrodružství lovce chilli Tysona Mayra začíná lekcí od celebrity „Eat List Star“ – šéfkuchaře Anuponga. Noří se do horečných hlubin thajské posedlosti chilli dává si sparring s jedním z nejuznávanějších bojovníků Muay Thai. Večer se vydává na tržiště za planoucím šílenstvím nejpálivějšího salátu Som Tum v Bangkoku.

01:30 02:00

Dolce Vita (1)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (65)

Borůvkové muffiny s bílou čokoládou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: výrobce kuchyňských prkének Petr Šmíd a výrobkyně ručně pleteného a šitého zboží Michaela Rejchrtová.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (12)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Chef Lignac po francouzsku (6)

Auvergne. V kraji posvátných sopek ochutnává Cyril Lignac místní specialitu – kohoutí varlata. Navštěvuje výrobce sýru Salers. Zkouší si výrobu kornoutů, vydává se na ryby s místními rybáři a v Auvergne poznává tajemství výroby hořcového likéru.

Kultura a televize