00:30 01:00

Kylie Kwong: Moje Čína (8)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

01:00 01:30

Lovec chilli (4)

Thajsko. Thajské dobrodružství lovce chilli Tysona Mayra začíná lekcí od celebrity „Eat List Star“ – šéfkuchaře Anuponga. Noří se do horečných hlubin thajské posedlosti chilli dává si sparring s jedním z nejuznávanějších bojovníků Muay Thai. Večer se vydává na tržiště za planoucím šílenstvím nejpálivějšího salátu Som Tum v Bangkoku.

01:30 02:00

Dolce Vita (1)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (65)

Borůvkové muffiny s bílou čokoládou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: výrobce kuchyňských prkének Petr Šmíd a výrobkyně ručně pleteného a šitého zboží Michaela Rejchrtová.

03:30 04:00

Chlap za plotnou (12)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

04:00 05:30

Chef Lignac po francouzsku (6)

Auvergne. V kraji posvátných sopek ochutnává Cyril Lignac místní specialitu – kohoutí varlata. Navštěvuje výrobce sýru Salers. Zkouší si výrobu kornoutů, vydává se na ryby s místními rybáři a v Auvergne poznává tajemství výroby hořcového likéru.

05:30 06:00

Nejlepší recepty

06:00 07:30

Čas na Te. Be. (65)

Borůvkové muffiny s bílou čokoládou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: výrobce kuchyňských prkének Petr Šmíd a výrobkyně ručně pleteného a šitého zboží Michaela Rejchrtová.

07:30 08:00

Dolce Vita (1)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

08:00 09:00

Jóga – Energie života (8)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

09:00 09:30

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

09:30 10:00

Prostě Nigella (1)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

10:00 10:30

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (9)

Jednoduché potěšení. Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

10:30 11:00

Pizzaři z Parmy (4)

Pizzaři opouštějí Baskicko a míří na sever do oblasti Bordeaux ve Francii. Poté, když dorazí do Agenu, nakrmí tým hladových hráčů rugby.

11:00 11:30

Rybáři z Iberie (5)

Mníkovci velcí na asturském pobřeží. Rekreační lov tuňáka křídlatého. Lov mihulí z kamenných stěn pesqueiras pomocí vrší. Tradiční rylov xávega u pláží Portugalska.

11:30 12:00

Barevný svět Lukáše Neckáře (64)

Quesadilla. Staňte se mistrem exotické kuchyně s Lukášem Neckářem! Objevujte asijské suroviny a uvařte si s námi pokrmy z celého světa v naší kuchařské show. (ČR 2022)

12:00 13:00

Indická kuchyně s Parveenou (6)

Pálivé jehněčí kotletky. Parveen používá koření k tomu, aby dala indický ráz pečenému kuřeti s bramborami, a podělí se o své recepty na marinované jehněčí kotlety a garam masalu. Navštíví také rodinný podnik v Džajpuru jménem Sweet Caterers, který se věnuje výrobě cukroví a přípravě svatebních hostin.

13:00 13:30

Kylie Kwong: Moje Čína (8)

Čínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.

13:30 14:00

Lovec chilli (4)

Thajsko. Thajské dobrodružství lovce chilli Tysona Mayra začíná lekcí od celebrity „Eat List Star“ – šéfkuchaře Anuponga. Noří se do horečných hlubin thajské posedlosti chilli dává si sparring s jedním z nejuznávanějších bojovníků Muay Thai. Večer se vydává na tržiště za planoucím šílenstvím nejpálivějšího salátu Som Tum v Bangkoku.

14:00 15:30

Čas na Te. Be. (66)

Brownies rybízový cheescake s čokoládovou omáčkou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: nožíř Miloš Kislinger a výrobce fotoalb Dominik Čermák.

15:30 16:00

Chlap za plotnou (12)

Martin Polačko Pochází z východního Slovenska a vyrůstal v rodině, kde se vařilo skromně, ale poctivě. Odtud pramení jeho největší záliba – vaření.

16:00 17:30

Chef Lignac po francouzsku (6)

Auvergne. V kraji posvátných sopek ochutnává Cyril Lignac místní specialitu – kohoutí varlata. Navštěvuje výrobce sýru Salers. Zkouší si výrobu kornoutů, vydává se na ryby s místními rybáři a v Auvergne poznává tajemství výroby hořcového likéru.

17:30 18:00

Dolce Vita (2)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

18:00 19:00

Nejlepší strava na světě (1)

The World’s Best Diet zkoumá některé z nejrozmanitějších světových diet.

19:00 20:00

Jóga – Energie života (9)

Zhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.

20:00 21:00

V Májině kuchyni (11)

Holčičí večírek. Dnešní večer stráví Maya výjimečně bez dětí a bez manžela, pouze s kamarádkami. Připravuje pro ně: steak s houbovou omáčkou a s gratinovanými bramborami se smetanou a parmazánem, karamelizovanou mrkev s pomerančovou omáčkou, restované hřebenatky s bramborovým pyré salát z červené řepy se sýrem feta a vlašskými ořechy a jako dezert obrácený jablečný dort se skořicí.

21:00 21:30

Brent Owens objevuje Mauricius (8)

Australský kuchař Brent Owens přijíždí na ostrov Mauricius objevovat místních potraviny, nové chutě a hlavně zažít velké dobrodružství.

21:30 22:00

Pečeme s Marthou (4)

Naučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.

22:00 22:30

Holky v kuchyni (6)

Herečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.

22:30 23:00

Nebesky dobré (3)

Pořad, který ocení všichni příznivci sladkého.

23:00 23:30

V mysli kuchaře (10)

Ideální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.

23:30 00:30

Indická kuchyně s Parveenou (6)

Pálivé jehněčí kotletky. Parveen používá koření k tomu, aby dala indický ráz pečenému kuřeti s bramborami, a podělí se o své recepty na marinované jehněčí kotlety a garam masalu. Navštíví také rodinný podnik v Džajpuru jménem Sweet Caterers, který se věnuje výrobě cukroví a přípravě svatebních hostin.

00:30 01:00

Moje zahrada

Marči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.

01:00 01:30

Prostě Nigella (1)

Lahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.

01:30 02:00

Dolce Vita (2)

Navštivte s námi nejkrásnější místa světa!

02:00 03:30

Čas na Te. Be. (66)

Brownies rybízový cheescake s čokoládovou omáčkou. Tereza Bebarová nás zve k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Pozvání k rozhovoru přes internet přijali: nožíř Miloš Kislinger a výrobce fotoalb Dominik Čermák.

03:30 04:00

Annabel Langbein: U mě na zahrádce (9)

Jednoduché potěšení. Kuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.

04:00 04:30

Pizzaři z Parmy (4)

Pizzaři opouštějí Baskicko a míří na sever do oblasti Bordeaux ve Francii. Poté, když dorazí do Agenu, nakrmí tým hladových hráčů rugby.

04:30 05:00

Rybáři z Iberie (5)

Mníkovci velcí na asturském pobřeží. Rekreační lov tuňáka křídlatého. Lov mihulí z kamenných stěn pesqueiras pomocí vrší. Tradiční rylov xávega u pláží Portugalska.

Kultura a televize